Osher BV

                                                                         

Osher betekent ‘de gelukkige’. Gelukkig zijn is een mooi doel en brengt u en uw organisatie bedrijfsmatig verder.

Ik voel mij gelukkig in mijn leven en werk en bereik dit onder andere door met anderen samen te werken, te 'bouwen'. Zo stimuleer ik graag klanten in hun persoonlijke en bedrijfs-matige groei, om hun werk en leven prettiger in te richten.Uit ervaring weet ik dat dit best een lastig onderwerp is, wanneer je leeft met de waan van de dag. Er mag een prettige balans zijn tussen werk en privé. Het is mijn passie om u hiermee bij te staanIk ben er voor u.

Als Adviseur  ben ik er voor diegene, die zijn of haar visie wil spiegelen. Het kan geen kwaad om deze te valideren, een update te geven. Dat schept duidelijkheid, voor uzelf en ook naar uw naasten. Weet uw personeel ook nog wat uw visie is? Of denkt ieder daar het zijne van? (En doet vervolgens maar wat.)

Een gezamelijk gedragen visie, verwoord in een beleidsplan creeërt draagvlak. Het zorgt voor interactie met elkaar. Het maakt dat iedereen met passie zijn werk mag doen. Er is verbinding onderling met elkaar in de organisatie. Heeft u behoefte aan een sparring partner? Ik ben er voor u.

Iemand die samen met u, op uw niveau, nieuwe ideeën en de communicatie hierover verder ontwikkelt. 

Als (Interim) Executive Manager kan ik u werk uit handen kan nemen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat u weer wat meer tijd krijgt voor de dingen waar u energie van krijgt. Een partner die zich verantwoordelijk voelt én ervaren is als ondernemer. Die hart heeft voor u en uw zaak.

Als Consultant kan ik u bijstaan in het ondernemen van nieuwe Projecten. Reorganisatie, Nieuwbouw, Factoring, aatschappelijk en Verantwoord Ondernemen (MVO). Of wilt u liever Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)? Duurzamer?, Innovatiever? Dit zijn zo een paar voorbeelden. 

In mijn visie is organiseren een activiteit voor de langere termijn. Op duurzame gronden, waar ruimte is voor verandering. Voor aanpassingen aan de markt. Vraag en aanbod regelt de markt, dus ook uw concurrentiepositie. Hoe speelt u hier op in?
 

Ondernemen in het buitenland is een specialisme. Procedures kunnen in het buitenland verschillen van de onze, veel landen hebben zo hun eigenaardigheden. Neem bijvoorbeeld een contract. Dat is voor de een vast gegeven, voor de ander niet. Bij de een geldt  een getekend contract. Bij de ander geldt het pas, als er betaald is. Binnen de internationale handel werkt  niet alles zoals we dat in Nederland gewend zijn te doen. 

Zelf heb ik meer dan 20 jaar internationale handelservaring in en met de meest uitdagende emerging markets, China, India, Oost-Europa en Afrika. Ik ondersteun u hierbij.

Het is goed om te weten welke risico's u wilt nemen. Risico's zijn tot op bepaalde hoogte ook te managen. Laten we ze samen in kaart brengen. 

Als Coach onderzoek ik met u op welke manieren we uw doelen kunnen realiseren. Op basis van uw eigen authentieke kracht en talenten. Ik begeleid u hierbij.

Naast uw persoonlijke kracht en talenten kunnen we ook die van uw organisatie aanspreken; die van uw collega's en/of partners. Het is de kunst én de uitdaging om dit samen te doen. Samen aan de slag om hier iets positiefs neer te zetten. Te verbinden en écht samenwerken is hierbij de basis.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met me op!

Mail of bel me. Een gratis intakegesprek behoort tot de mogelijkheid.

Osher BV
Karmijnstraat 3
1339BA ALMERE

Tel: 06-31798578
E-mail: wouter@osherbv.com